Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Outdoor Schoolkamp Nederland
Plaats: Ommen
Datum publicatie: 18-01-2018

Outdoor instructeur

Buitensporten is het leukste wat er is! Als instructeur zorg jij ervoor dat een schoolkamp nóg leuker wordt. Ga jij een knallende zomer tegemoet? waar je met je collega's in het outdoor team de deelnemers vermaakt. Dat is sportief genieten bij Outdoor Schoolkamp! Klaar voor de zomer van je leven?

Enthousiasme is het belangrijkst!

Ben jij minimaal 18 jaar, creatief, sportief, vrolijk, minimaal 3 weken beschikbaar in de (maanden juni, juli/augustus, september en oktober), niet verlegen en houd jij wel van een uitdaging? Kom maar op! Je hoeft geen speciale opleiding te volgen, we vinden het veel belangrijker dat jij enthousiast bent! Voor het seizoen van 2018 zijn we op zoek naar supergezellige mensen die ons team in Ommen komen versterken!

Iedereen die bij ons wil komen werken, nodigen we eerst uit voor een super gezellig selectieweekend. Meld je aan voor het weekend van 14 >en 15 april! Geef je op door je c.v. met foto te mailen naar info@outdoor-schoolkamp.nl

Je verblijf tijdens het outdoor werk

Tijdens je werkperiode verblijf je op de camping/ groepsaccomodatie, uiteraard kun je als je dichtbij woont er ook voor kiezen om thuis te slapen. Je verblijft als je blijft slapen in je eigen tent of andere accommodatie. Uiteraard zijn de maaltijden (ontbijt, lunch en diner) inbegrepen in het verblijf.

Wat je verdient als outdoor instructeur

Natuurlijk is buitensport het leukste wat er bestaat, maar je verdient er ook nog eens lekker mee! De vergoeding bedraagt EURO 60,- per dag plus kost en inwoning. Naast je dagelijkse vergoeding krijg je ook je reiskosten van je woonplaats naar je werklocatie (en terug) vergoed.

Kijk je naar uit ons team te versterken? Geef je op door je c.v. met foto te mailen naar info@outdoor-schoolkamp.nl

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 18-01-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!