Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Clip 'N Climb
Plaats: Sittard
Datum publicatie: 07-01-2018

Allround medewerker Clip 'N Climb (m/v)

Uren in overleg.

Zoek jij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een jong en dynamisch bedrijf? Ben jij een actieve en klantvriendelijke topper en toe aan de volgende stap in je carrière?

Clip 'N Climb Sittard is per 20 februari opzoek naar nieuwe collega’s voor ons nieuw te openen vestiging (opening rond 1 maart). De medewerker zal direct vallen onder de floormanager en locatiemanager. De medewerker is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse gang van zaken.

Clip 'N Climb...

Clip 'N Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdagingen en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat de deelnemers bij Clip 'N Climb geen klimpartner nodig hebben. Clip 'N Climb maakt namelijk gebruik van de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen veilig aan de slag. Clip 'N Climb creëert op deze manier een dynamische en energieke klimervaring. Er is voor het deelnemen aan Clip 'N Climb geen vereiste voorkennis over klimmen nodig, iedereen kan meedoen.

De functie

Als medewerker van Clip 'N Climb ben je breed inzetbaar. Je werkzaamheden kunnen alle aspecten van het werk bevatten zoals; het helpen van gasten in de horeca voorziening, het geven van veiligheidsinstructies, het controleren van materialen, kassa werkzaamheden en het op orde houden van de vestiging.

Jij...

weet van aanpakken en hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je voert je taken nauwkeurig uit, bent betrouwbaar, punctueel, sociaal vaardig, energiek, flexibel en hebt oog voor detail. Je hebt hart voor wat je doet, bent stressbestendig en hebt er plezier in om er samen met je collega’s voor te zorgen dat onze gasten een mooie dag hebben.

Wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid in een leuk team.
  • Salaris conform cao horeca en afhankelijk van kennis en ervaring.
  • In eerste instantie een contract op oproepbasis, met mogelijkheid op vastigheid
  • Werktijden die voornamelijk tussen 09:00 en 22:00 liggen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij interesse om ons team te komen versterken?

Stuur dan je motivatiebrief + CV naar mackens@funvalleymaastricht.nl t.a.v. Maikel Ackens. Bij vragen kun je altijd even telefonisch contact opnemen op 043-4094441.

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 07-01-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!