Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Clip 'N Climb
Plaats: Sittard
Datum publicatie: 07-01-2018

Floor Manager Clip 'N Climb (m/v)

36 uur

Zoek jij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een jong en dynamisch bedrijf? Ben jij een actieve en klantvriendelijke topper en toe aan de volgende stap in je carrière?

Clip 'N Climb Sittard is per 1 februari opzoek naar een floor manager voor ons nieuw te openen vestiging (opening rond 1 maart). De floormanager zal direct vallen onder de locatiemanager van Ballorig Sittard / Clip ’N Climb Sittard en mede verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken rondom de Clip 'N Climb vestiging.

Clip 'N Climb...

Clip 'N Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdagingen en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat de deelnemers bij Clip 'N Climb geen klimpartner nodig hebben. Clip 'N Climb maakt namelijk gebruik van de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen veilig aan de slag. Clip 'N Climb creëert op deze manier een dynamische en energieke klimervaring. Er is voor het deelnemen aan Clip 'N Climb geen vereiste voorkennis over klimmen nodig, iedereen kan meedoen.

De functie

Als Floormanager van Clip 'N Climb wordt je geacht alle aspecten van het werk te kennen, uit te kunnen voeren en aan anderen te leren. Uiteraard krijg je tijdens je inwerkperiode hier een goede training voor. Je werkzaamheden kunnen alle aspecten van het werk bevatten zoals; het helpen van gasten in de horeca voorziening, het geven van veiligheidsinstructies, het controleren van materialen, het aansturen van collega’s en de algemene veiligheid in de locatie overzien.

Jij...

weet van aanpakken en hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je voert je taken nauwkeurig uit, bent betrouwbaar, punctueel, sociaal vaardig, energiek, flexibel en hebt oog voor detail. Je hebt hart voor wat je doet, bent stressbestendig en hebt er plezier in om er samen met je collega’s voor te zorgen dat onze gasten een mooie dag hebben.

Wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid in een leuk team.
  • Salaris conform cao horeca en afhankelijk van kennis en ervaring.
  • In eerste instantie een contract voor 1 jaar, met een proeftijd van 2 maanden.
  • Werktijden die voornamelijk tussen 09:00 en 22:00 liggen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij interesse om ons team te komen versterken?

Stuur dan je motivatiebrief + CV naar mackens@funvalleymaastricht.nl t.a.v. Maikel Ackens. Bij vragen kun je altijd even telefonisch contact opnemen op 043-4094441.

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 07-01-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!