Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Labyrinth Outdoor en Travel
Plaats: Europa
Datum publicatie: 08-12-2016

Outdoor Instructeurs (full-time en part-time)

Organisatie Labyrinth Outdoor & Travel

Al meer dan 20 jaar organiseert Labyrinth outdoor kampen, watersportweken, zeilweken, ski kampen, stedenreizen, city breaks en werkweken op de mooiste plekjes in Europa. Wij bieden op onze locaties arrangementen aan voor verschillende soorten groepen (scholen, particuliere groepen, gezinnen, etc.). Om onze gasten een fantastische outdoor ervaring mee te kunnen geven zijn wij op zoek naar Outdoor instructeurs.

Wat houdt de functie in? Als outdoor instructeur werk je in team en neem je onze gasten mee op avontuur. Je zorgt ervoor dat zij een outdoor beleving krijgen waar ze nog jaren over zullen praten. Jij beseft dat onze gasten centraal staan en daarin verantwoordelijkheid en veiligheid als iets vanzelfsprekends beschouwt.

Naast het begeleiden van gasten ga je onder andere zorg dragen voor materiaal onderhoud en beheer en daarbij vind je het niet erg om je handen uit je mouwen te steken.

Het werken (naar gelang je ervaring) op wisselende locaties in Europa is voor jou geen probleem. Tevens ben je bereid om je (interne) bijscholingen te volgen voor onze en …. jouw eigen ontwikkeling.

Wij vragen:

  • opleiding op minimaal MBO 3 niveau (SB, TR, Groen, etc) of self made (aantoonbaar d.m.v. certificaten en/of werkervaring) en bereidheid tot (interne) bijscholing
  • gastvrij, servicegericht en vindingrijk
  • groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • het (gedeeltelijk) beheersen van de Franse, Engelse en/ of Duitse taal geeft een pré
  • rijbewijs BE, D (E) hebben een pré
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • technisch heb je twee rechterhanden
  • geen 9 – 5 mentaliteit
  • beschikbaar vanaf 01 maart 2017

Wat bieden wij:

Een afwisselende en uitdagende functie in de buitenlucht in een enthousiast team, (bij)scholingsmogelijkheden en natuurlijk een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring met kost en inwoning.

Solliciteren:

Herken je jezelf in deze vacature, stuur dan jouw motivatiebrief en CV met pasfoto naar: Labyrinth Outdoor & Travel, t.a.v., Arnold Petersen, Ruurloseweg 25, 7021 HB, Zelhem of per email naar: ap@labyrinth.nl

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 08-12-2016

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!