Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Yes We Can Clinics
Plaats: Hilvarenbeek
Datum publicatie: 06-03-2017

Jongerencoach / groepsmedewerker (m/v)

Als niets meer werkt biedt Yes We Can Clinics voor veel jongeren tussen 13 en 21 jaar met gedragsstoornissen en/of verslavingsproblemen een oplossing. Onze aanpak is voor vele van hen (zo’n 70 %) succesvol gebleken. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en van hun ouders/verzorgers. Zo’n gezamenlijke aanpak bij Yes We Can Clinics blijkt vaak het keerpunt in hun leven.

Voor onze nieuw te openen (internationale) kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Jongerencoach / groepsmedewerker (m/v)

Het team van Yes We Can Clinics doet zijn werk vanuit de volle overtuiging dat een leven zonder problemen geweldig voelt. Als coach sluit je aan op de belevingswereld en taal van de fellows. Je hebt een voorbeeldfunctie en weet hen op een warme en positieve manier te motiveren en/of stimuleren. De uitgangspunten bij alle hulp die wij geven zijn openheid, eerlijkheid en veel geduld voor de jongere en diens omgeving.

Je taken bestaan onder meer uit het bewaken van de veiligheid en het positieve klimaat in de kliniek; het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten zoals sport en spel, maar ook educatieve onderdelen. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire team, biedt EHBO en begeleidt de fellows in de programmastructuur, gedragsregels en positieve groepsdynamiek in de kliniek. Samenwerking, flexibiliteit, zelfvertrouwen en oprechte betrokkenheid zijn kernwoorden voor deze functie.

Je bent sportief en hebt bij voorkeur affiniteit met buitensport. Per dag wordt er minimaal 6 uur gesport. Denk aan de wat extremere sporten, zoals klimmen, mountainbiken en kajakken. Maar ook sporten, zoals voetbal, hockey, boksen en samenwerkingsopdrachten. Een goede leefstijl en conditie zijn vereist om deel te nemen aan het activiteitenprogramma en om de voorbeeldrol te kunnen vervullen. De activiteiten worden niet alleen gebruikt om de jongeren weer in beweging te krijgen, maar ook om bepaalde doelen te halen. Goed leren samenwerken, succeservaringen opdoen, maar ook om jongeren uit hun comfort zone te brengen. Je hebt een opleiding op het gebied van sport afgerond en bent in het bezit van rijbewijs B. Onregelmatig werken is voor jou geen belemmering; na een shift van 4 dagen ben je 4 dagen vrij, dit ritme past bij je.

Interesse gewekt? We nodigen je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar brigitte.jaspers@ywcc.nl.

Je kunt ook (buiten kantoortijden) bellen met Brigitte Jaspers, Senior Recruiter: 06-13547492

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 06-03-2017

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!