Ton Joosten: De Haute Randonnée Pyrénéenne

Affiliate-links:


De meningen van anderen over dit boek

Anderen gaven dit boek gemiddeld een score van 8.50 (er zijn 2 inzendingen)

Uitstekende handleiding als je de HRP wilt lopen. In 2009 hebben wij etappe 1 t/m 19 gelopen. In 2011 komen daar 20 t/m 30 bij. Ik heb de 1e druk, die is niet altijd even recent. Op de site van Ton staat een verslag van 2008, lees het verslag als aanvulling! Ton gaat uit van een trektocht met tent maar in de etappe's komt hij vaak bij refuges. Een tent is echter onontbeerlijk. Als je de route loopt met tent zul je zelf bivakplaatsen moeten zoeken. Jammer dat hij die niet in de tekst vernoemd. (Score: 8)
(Berry / 25-01-2011)

Het is onmogelijk om in de zelfde schrijfstijl als zijn eerste boek 'In de ban van de Pyreneeen 'de HRP te beschrijven. Het is deze keer met veel meer nuchterheid maar even accuraat geschreven. Het is als je het Engels niet machtig bent 'het boek' binnen het nederlandstalige taalgebied. Het enig minpunt is dat één van de etappe-indelingen begint en eindigt in Salardu terwijl er in tegenstelling tot de andere gebieden geen handvaten worden aangereikt om er te komen. (Score: 9)
(Ivo Vanmontfort / 23-11-2005)

Geef ook jouw mening over 'De Haute Randonnée Pyrénéenne' van Ton Joosten.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]