Bestemmingspagina's zijn puur bedoeld om een algemeen beeld te geven van de mogelijkheden van een bepaald land. De pagina's zijn vooral bedoeld om je op weg te helpen als je vragen hebt over een bepaald land of gebied, de links helpen je om verder op Internet te zoeken naar informatie.


Heb jij tips met betrekking tot campings voor buitensporters? GRAAG!

Camping Les Sapins in CAMURAC

Natuurlijke, ruime camping met 69 plaatsen, nieuw en schoon sanitair, zwembad, tafeltennis, volleybalveld, restaurant en afhaalmaaltijden . Nederlandse eigenaren. Speciale tarieven voor rugzakkers

De ligging van de camping:

Camping Les Sapins ligt aan de voet van de Pyreneeën, in het Pays de Sault, op 1280 meter hoogte. Grandioos uitzicht op de vallei met de dorpen Camurac, Comus en Montaillou is grandioos. In het zuiden van de vallei zijn tussen de heuvels door de hoge toppen van de Pyreneeën te zien. Sommige zijn bedekt met eeuwige sneeuw. De natuur is er spectaculair en onbedorven en de lucht is er ongewoon zuiver, mede door de vele ‘sapins’ (dennen). Weidse hooglanden met vele grotten en ravijnen en grillige kalksteenformaties domineren de omgeving. Zoals de spectaculaire Gorges de la Frau die, op een steenworp afstand van Les Sapins, naar de Montségur leiden, het laatste bastion van de mysterieuze katharen, wier ruige geschiedenis de cultuur in dit gebied domineert. Het Domaine Les Sapins is door de bijzonder fraaie ligging en het grootse uitzicht een uitstekende locatie van waaruit u de ruige schoonheid van de natuur en de cultuur kunt ontdekken.

De bereikbaarheid van de camping:

De camping ligt bijna (2 km) aan de GR107/7B (sentier Cathare). Met openbaar vervoer bereikbaar vanuit Quillan. Afhalen met de landrover vanaf station Ax-les-Thermes of Quillan is mogelijk.

Adres-gegevens:

Camping Les Sapins


11340 CAMURAC (fr)
Telefoon:
Email: info@lessapins-camurac.com
Internet-adres: http://www.lessapins-camurac.com/


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 13-07-2018

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]