Camping Baliera
Bestemmingspagina's zijn puur bedoeld om een algemeen beeld te geven van de mogelijkheden van een bepaald land. De pagina's zijn vooral bedoeld om je op weg te helpen als je vragen hebt over een bepaald land of gebied, de links helpen je om verder op Internet te zoeken naar informatie.


Heb jij tips met betrekking tot campings voor buitensporters? GRAAG!

Camping Baliera in Bonansa

Mooie ruime camping met goed sanitair, ruim voorziene campingwinkel, zwembad, gezellige bar en BBQ plaats. Hikers, bikers en ander "alternatief" volk is er welkom, en je vindt er zelfs in het hoogseizoen wel een plekje waar je de boel voor 1 of meer nachtjes kan opstellen. Je hebt veel inspraak in waar je wilt staan, langs de rivier is uiteraard favoriet. Deze camping is het gehele jaar open, dus ook winterkamperen is er een optie. Veel wandel en mountainbike mogelijkheden direkt vanaf de camping.

De ligging van de camping:

Op zo'n 40 km van Benasque niet zo geschikt als uitvals basis voor tochten in de Vallee de Benasque, wel als tussenstop op weg van en/of naar deze plaats. In de buurt wel bergdorpjes als Pont de Suert en Boï.

De bereikbaarheid van de camping:

Vanaf Pont de Suert is de camping lopend te bereiken (zo'n 15 km), maar er kan eventueel ook een taxi of bus genomen worden vanuit Pont de Suert.

Adres-gegevens:

Camping Baliera
Carretera N-260, km 355,5
Carretera de Barbastro a Francia Km. 100
Bonansa (es)
Telefoon:
Email: info@baliera.com
Internet-adres: http://www.baliera.com/


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]